Leestijd: 2 min

Om de continuïteit en de kwaliteit van onze dienstverlening tijdens het hoogseizoen te garanderen, komt Kelly het team van het VVV-kantoor versterken voor de maanden juli en augustus. Het presenteert zich aan ons in een paar woorden:

Kelly, seizoenarbeider bij het toeristenbureau van Falaise – Suisse Normande

Mijn naam is Kelly, ik ben 26 jaar oud. Ik woon nu anderhalf jaar in Berjou, een charmant dorpje. Ik kom uit Brionne, gelegen in de Risle-vallei in de Eure.

Ik heb een literair baccalaureaat dat ik heb behaald aan de Jacques Prévert middelbare school in Pont-Audemer. Na mijn afstuderen werkte ik een aantal seizoenen als gastvrouw op de vrijetijdsbasis van Brionne, evenals in de verkoop.

Ik heb net mijn diploma van de BTS – Toerisme behaald na twee jaar afstandsonderwijs bij Enaco. En vandaag vervoeg ik het team van het VVV-kantoor van Pays de Falaise voor het zomerseizoen!

Mijn belangrijkste motivatie om hier te werken is om een ​​ander aspect van de toeristische sector te leren en te ontdekken en zo mijn professionele vaardigheden te vervolmaken.

Mijn favoriet op ons grondgebied is het Château Guillaume-le-Conquérant. Gepassioneerd door geschiedenis en meer in het bijzonder die van onze regio, kan dit monument alleen maar mijn favoriet zijn!