Gesuggereerd door Ophelia
Leestijd: 4 min

De Allerheiligen komen eraan! Als deze pauze op het juiste moment komt om de batterijen op te laden, is het nog steeds nodig om iets te vinden om het hele gezin bezig te houden. Hieronder vindt u onze ideeën voor activiteiten in Falaise en in Suisse Normande voor de herfstvakantie.

1. Onze bezoekideeën

Neem tijdens de Allerheiligenvakantie de tijd om onze partnersites en musea te (her)ontdekken! Kastelen, gedenkplaatsen, goudklompjes... Hieronder vindt u de lijst met bezienswaardigheden en musea die geopend zijn tussen 22 oktober en 6 november.

volgend

voorgaand

Château de Vendeuvre

Château de Vendeuvre

Château de Vendeuvre

Château de Vendeuvre

Château de Vendeuvre

Château de Vendeuvre

Château de Vendeuvre

10

Fermé

VERKOOP

Kasteel van Vendeuvre

array(4) { [“afstand”]=> array(2) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “distance” } [“label”]=> string (5) “%s km” } [“duur”]=> array(3) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(17) “duration-daily” } [“ label”]=> string(0) “” [“functie”]=> string(76) “OtpaysdecliffTheme\includes\wpet\ThemeTourismItinerary::wpet_convert_hours” } [“moeilijkheid”]=> array(2) { [“field »]=> array(1) { [0]=> string(10) « moeilijkheidsgraad » } [« label »]=> string(0) « » } [« oneffenheden »]=> array(2) { [« field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “rise” } [“label”]=> string(5) “%s D+” } }
Château de Versainville

Fermé

VERSAINVILLE

Kasteel van Versainville

array(4) { [“afstand”]=> array(2) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “distance” } [“label”]=> string (5) “%s km” } [“duur”]=> array(3) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(17) “duration-daily” } [“ label”]=> string(0) “” [“functie”]=> string(76) “OtpaysdecliffTheme\includes\wpet\ThemeTourismItinerary::wpet_convert_hours” } [“moeilijkheid”]=> array(2) { [“field »]=> array(1) { [0]=> string(10) « moeilijkheidsgraad » } [« label »]=> string(0) « » } [« oneffenheden »]=> array(2) { [« field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “rise” } [“label”]=> string(5) “%s D+” } }

volgend

voorgaand

Château Guillaume Le Conquérant

Château Guillaume Le Conquérant

Château Guillaume Le Conquérant

Château Guillaume Le Conquérant

Château Guillaume Le Conquérant

Château Guillaume Le Conquérant

Château Guillaume Le Conquérant

36

Fermé

FALAISE

Kasteel Willem de Veroveraar

array(4) { [“afstand”]=> array(2) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “distance” } [“label”]=> string (5) “%s km” } [“duur”]=> array(3) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(17) “duration-daily” } [“ label”]=> string(0) “” [“functie”]=> string(76) “OtpaysdecliffTheme\includes\wpet\ThemeTourismItinerary::wpet_convert_hours” } [“moeilijkheid”]=> array(2) { [“field »]=> array(1) { [0]=> string(10) « moeilijkheidsgraad » } [« label »]=> string(0) « » } [« oneffenheden »]=> array(2) { [« field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “rise” } [“label”]=> string(5) “%s D+” } }

volgend

voorgaand

Le Mémorial de Falaise – La Guerre des Civils

Le Mémorial de Falaise – La Guerre des Civils

Le Mémorial de Falaise – La Guerre des Civils

Le Mémorial de Falaise – La Guerre des Civils

Le Mémorial de Falaise – La Guerre des Civils

Le Mémorial de Falaise – La Guerre des Civils

Le Mémorial de Falaise – La Guerre des Civils

8

Fermé

FALAISE

Het Falaise-monument - De burgeroorlog

array(4) { [“afstand”]=> array(2) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “distance” } [“label”]=> string (5) “%s km” } [“duur”]=> array(3) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(17) “duration-daily” } [“ label”]=> string(0) “” [“functie”]=> string(76) “OtpaysdecliffTheme\includes\wpet\ThemeTourismItinerary::wpet_convert_hours” } [“moeilijkheid”]=> array(2) { [“field »]=> array(1) { [0]=> string(10) « moeilijkheidsgraad » } [« label »]=> string(0) « » } [« oneffenheden »]=> array(2) { [« field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “rise” } [“label”]=> string(5) “%s D+” } }

volgend

voorgaand

Le Monde Miniature

Le Monde Miniature

Le Monde Miniature

Le Monde Miniature

Le Monde Miniature

Le Monde Miniature

Le Monde Miniature

7

Fermé

CLECY

De miniatuurwereld

array(4) { [“afstand”]=> array(2) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “distance” } [“label”]=> string (5) “%s km” } [“duur”]=> array(3) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(17) “duration-daily” } [“ label”]=> string(0) “” [“functie”]=> string(76) “OtpaysdecliffTheme\includes\wpet\ThemeTourismItinerary::wpet_convert_hours” } [“moeilijkheid”]=> array(2) { [“field »]=> array(1) { [0]=> string(10) « moeilijkheidsgraad » } [« label »]=> string(0) « » } [« oneffenheden »]=> array(2) { [« field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “rise” } [“label”]=> string(5) “%s D+” } }
Vanaf €9.8

volgend

voorgaand

Maison du Camembert et fromagerie du Clos de Beaumoncel

Maison du Camembert et fromagerie du Clos de Beaumoncel

2

Fermé

CAMEMBERT

Camemberthuis en kaasmakerij Clos de Beaumoncel

array(4) { [“afstand”]=> array(2) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “distance” } [“label”]=> string (5) “%s km” } [“duur”]=> array(3) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(17) “duration-daily” } [“ label”]=> string(0) “” [“functie”]=> string(76) “OtpaysdecliffTheme\includes\wpet\ThemeTourismItinerary::wpet_convert_hours” } [“moeilijkheid”]=> array(2) { [“field »]=> array(1) { [0]=> string(10) « moeilijkheidsgraad » } [« label »]=> string(0) « » } [« oneffenheden »]=> array(2) { [« field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “rise” } [“label”]=> string(5) “%s D+” } }
Mémorial de Montormel

Fermé

MONT ORMEL

Montormel-monument

array(4) { [“afstand”]=> array(2) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “distance” } [“label”]=> string (5) “%s km” } [“duur”]=> array(3) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(17) “duration-daily” } [“ label”]=> string(0) “” [“functie”]=> string(76) “OtpaysdecliffTheme\includes\wpet\ThemeTourismItinerary::wpet_convert_hours” } [“moeilijkheid”]=> array(2) { [“field »]=> array(1) { [0]=> string(10) « moeilijkheidsgraad » } [« label »]=> string(0) « » } [« oneffenheden »]=> array(2) { [« field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “rise” } [“label”]=> string(5) “%s D+” } }

klif ontdekkingspas

Bezoek als gezin de drie onmisbare plekken van de geboorteplaats van Willem de Veroveraar dankzij de Cliff Discovery Pass, exclusief te koop bij de VVV voor de enkele prijs van € 49!

Pass découverte de Falaise

2. Haal een frisse neus met je gezin

Probeer boomklimmen, ponyrijden, wandelingen in de natuur met glinsterende tinten... De bestemming Falaise – Suisse Normande biedt een veelvoud aan activiteiten om de veranderingen die plaatsvinden in het landschap met de komst van de herfst te waarderen en te overdenken.

volgend

voorgaand

Centre aquatique Forméo

Centre aquatique Forméo

Centre aquatique Forméo

Centre aquatique Forméo

Centre aquatique Forméo

Centre aquatique Forméo

Centre aquatique Forméo

7

FALAISE

Formeo Aquatisch Centrum

array(4) { [“afstand”]=> array(2) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “distance” } [“label”]=> string (5) “%s km” } [“duur”]=> array(3) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(17) “duration-daily” } [“ label”]=> string(0) “” [“functie”]=> string(76) “OtpaysdecliffTheme\includes\wpet\ThemeTourismItinerary::wpet_convert_hours” } [“moeilijkheid”]=> array(2) { [“field »]=> array(1) { [0]=> string(10) « moeilijkheidsgraad » } [« label »]=> string(0) « » } [« oneffenheden »]=> array(2) { [« field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “rise” } [“label”]=> string(5) “%s D+” } }

volgend

voorgaand

Freedom Camper – Location de vans aménagés

Freedom Camper – Location de vans aménagés

Freedom Camper – Location de vans aménagés

Freedom Camper – Location de vans aménagés

Freedom Camper – Location de vans aménagés

Freedom Camper – Location de vans aménagés

6

FALAISE

Freedom Camper – Verhuur van campers

array(4) { [“afstand”]=> array(2) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “distance” } [“label”]=> string (5) “%s km” } [“duur”]=> array(3) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(17) “duration-daily” } [“ label”]=> string(0) “” [“functie”]=> string(76) “OtpaysdecliffTheme\includes\wpet\ThemeTourismItinerary::wpet_convert_hours” } [“moeilijkheid”]=> array(2) { [“field »]=> array(1) { [0]=> string(10) « moeilijkheidsgraad » } [« label »]=> string(0) « » } [« oneffenheden »]=> array(2) { [« field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “rise” } [“label”]=> string(5) “%s D+” } }
Vanaf €60
PUTANGES-LE-LAC

Meer van Rabodanges

array(4) { [“afstand”]=> array(2) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “distance” } [“label”]=> string (5) “%s km” } [“duur”]=> array(3) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(17) “duration-daily” } [“ label”]=> string(0) “” [“functie”]=> string(76) “OtpaysdecliffTheme\includes\wpet\ThemeTourismItinerary::wpet_convert_hours” } [“moeilijkheid”]=> array(2) { [“field »]=> array(1) { [0]=> string(10) « moeilijkheidsgraad » } [« label »]=> string(0) « » } [« oneffenheden »]=> array(2) { [« field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “rise” } [“label”]=> string(5) “%s D+” } }

volgend

voorgaand

Les Poneys de Kathy

Les Poneys de Kathy

Les Poneys de Kathy

Les Poneys de Kathy

Les Poneys de Kathy

5

EPANY

Kathy's pony's

array(4) { [“afstand”]=> array(2) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “distance” } [“label”]=> string (5) “%s km” } [“duur”]=> array(3) { [“field”]=> array(1) { [0]=> string(17) “duration-daily” } [“ label”]=> string(0) “” [“functie”]=> string(76) “OtpaysdecliffTheme\includes\wpet\ThemeTourismItinerary::wpet_convert_hours” } [“moeilijkheid”]=> array(2) { [“field »]=> array(1) { [0]=> string(10) « moeilijkheidsgraad » } [« label »]=> string(0) « » } [« oneffenheden »]=> array(2) { [« field”]=> array(1) { [0]=> string(8) “rise” } [“label”]=> string(5) “%s D+” } }

3. Seizoensgebonden entertainment

1. Ontdek de geheimen van het dagelijkse leven van de hertogen in het Cliff Castle

Op woensdag 26 oktober en 2 november zal het team van middeleeuws kasteel Willem de Veroveraar de Falaise nodigt u uit om zijn kerkers te ontdekken door middel van een speels en participatief bezoek. Spelletjes, ontdekking van kruiden, verhalen... Een echte onderdompeling in het dagelijkse leven van de hertogen wacht op u!

 • Animatie “De kleine geheimen van het dagelijks leven” in het Château Guillaume-le-Conquérant in Falaise
 • woensdag 26 oktober en 2 november om 14 uur (duur: 30 uur)
 • Gebruikelijke toegangsprijzen
 • Reserveren op 02 31 41 61 44 of op chateauaccueil@falaise.fr
Vacances d'automne Falaise - Suisse Normande : animation au château

2. Doe voor Halloween mee aan het avontuur van oscar the ghost in formeo

Het watercentrum van Forméo de Falaise nodigt je op maandag 31 oktober uit om Halloween te vieren!

Vacances automne Falaise - Suisse Normande : Halloween à Forméo

Oscar het kleine spookje is zijn familie kwijt. Kom en help hem zijn dierbaren te vinden tussen de verschillende spookwerelden van het centrum. Op het programma: parcours en puzzels voor de allerkleinsten (vanaf 3 jaar), gang van angst en snack.

 • Halloween in het watercentrum van Forméo in Falaise
 • Maandag 31 oktober van 14 uur tot 18 uur.
 • Gebruikelijke toegangsprijzen + 3€
 • Reserveren bij de receptie of op 02 31 41 69 00

3. Schrik in de pauzebioscoop

Sla op maandag 31 oktober een voorraad popcorn in en ga naar de Pauze bioscoop de Falaise om de grote klassiekers van horrorfilms op het grote scherm te herbeleven. Koude rillingen gegarandeerd!

 • Halloween-avond in de bioscoop Entracte de Falaise
 • Maandag 31 oktober:
  • Gremlins: om 18 uur (verboden voor kinderen onder de 10)
  • Glimlach: om 20 uur (verboden voor kinderen onder de 12 jaar)
  • Kaken: om 22 uur (verboden voor kinderen onder de 30 jaar)

4. Ga op nachtavontuur in het boomklimpark Orne adventure

Vacances automne Falaise Suisse Normande : nocturne au parc accrobranche

Vrijdag 28 oktober het boomklimpark Orne Avontuur de la Roche d'Oëtre, in het hart van Suisse Normande, nodigt u uit voor een ongelooflijk avontuur in de bomen... midden in de nacht! Voor Halloween steek je de parcoursen van het avonturenpark over tijdens een uitzonderlijke nacht. Klaar voor de uitdaging? Niet eens bang!

 • Nacht in het boomklimpark Orne Aventure
 • Vrijdag 28 oktober van 18 tot 30 uur
 • Gebruikelijke toegangsprijzen
 • 2€ korting voor vermomde mensen
 • Reserveren op 06 17 05 09 60 of 02 31 69 86 02

5. Ontmasker de moordenaar in de mediatheek morteaux-couliboeuf

Om Halloween te vieren, organiseren het festivalcomité van Morteaux-Couliboeuf en de Pays de Falaise mediatheek organiseer een Moordfeest! Er is een vreselijke misdaad begaan, de verdachten zijn verzameld bij de dorpsmediatheek. Kruip in de huid van onderzoekers en ontmasker de moordenaar!

Vacances d'automne Falaise Suisse Normande : murder party à Morteaux Couliboeuf

6. Giant Cluedo bij het kaasdorp graindorge

Vacances automne Falaise Suisse Normande : cluedo géant

Op 29 oktober heeft de Graindorge kaasdorp ontmoet je voor een gigantisch spel Cluedo. Voor het eerst en ter gelegenheid van Halloween opent de kaasmakerij 's avonds haar deuren voor u. Leid in groepen van 6 het onderzoek en spoel de moordenaar van de kaasmaker weg.

 • "Giant Cluedo" in het kaasdorp Graindorge
 • Zaterdag 29 oktober vanaf 19 uur.
 • Gereserveerd voor meer dan 12 jaar oud
 • 5 € per persoon
 • Reserveren op 02 31 48 20 10 of op bezoek@graindorge.fr