Leestijd: 1 min

In augustus keert de show "La Fiancée de Falaise" terug in zijn nieuwste versie onder het teken van de Return to Peace!

Van de invasiestranden tot de wederopbouwlocaties, door de laatste slag van de zak van Falaise-Chambois, laat je meeslepen door het verhaal van Louise, een jonge inwoner van Falaise, meegesleept in de beroering van de Tweede Wereldoorlog.

Door middel van dit grote historische spektakel dat geluid, licht en video-effecten combineert, (her)ontdek je het lot van Normandische burgers die getuige waren van de verschrikkelijke uren van de bezetting, de bevrijding en de moeilijke wederopbouw van Normandië.

Dankzij enscenering en effecten die adembenemend zijn als altijd, nodigt La Fiancée de Falaise u en uw gezin uit om een ​​onvergetelijke historische ervaring te beleven!

De klif bruid

Elke woensdag en zaterdag is er een show om 22 uur, van 30 tot 3 augustus (behalve 27 augustus), op de gevel van de Falaise-monument - De burgeroorlog.
Gratis toegang.