Gesuggereerd door Jérémy
Leestijd: 1 min

Afgelopen november verwelkomden we de Chinese vlogger op de bestemming Falaise – Suisse Normande Youpi食途 voor een ontdekkingssessie van de middeleeuwse stad waar Willem de Veroveraar werd geboren!

Een geweldige promotionele actie gericht op het individuele Chinese publiek, in samenwerking met de VVV-kantoor Mont Saint-Michel – Normandië et Toerisme in Rouaan, uitgevoerd als onderdeel van de route "Le Chemin des Merveilles": een nieuw product om Normandië te ontdekken via vier van zijn emblematische "wonderen": de kathedraal van Rouen, de abdij van Jumièges, het kasteel en de middeleeuwse stad Falaise en Mont Saint-Michel.

Hartelijk dank aan onze partners voor hun warme welkom en hun beschikbaarheid: Castel Saint-Leonard, Restaurant ÔSaveurs, Aeroclub Aero Classic Falaise ACF, Avenue-automaten et Kasteel Willem de Veroveraar.

Auteur

Jérémy

Promotie- en marketingmanager